Zoomi | Nettisivustot niin isoille kuin pienille yrityksille. Pyydä tarjouksemme!
Edullisesti, näyttävästi ja nopeasti sivustot kuntoon!
"Pakettiauto ingroituna

Eurobox pakettiauton ainutlaatuisia etuja ovat iso hyötykuorma, massiivinen kuljetuskapasiteetti, matala lastauskorkeus ja AB-ajokortti. Tämä Euroopan valloittanut malli on nyt myynnissä myös Suomessa.

"Kaupunkilaisten rautakaupat

ALPPI-RAUTA OY:n kaksi myymälää keskellä Helsinkiä palvelevat kiireistä kaupunkilaisväestöä vuosikymmenten kokemuksella. Ratikalla paikalle, pensselit ja ruuvarit mukaan ja asiat hoituvat. Tutut myymälät Matti Meikäläiselle sekä asiantunteville ammattilaisille.

"i-tilivelho - Tee se itse kirjanpito

Tästä on helppoa tulla oman firman kirjanpitäjäksi ja säästää samalla pitkän centin vuodessa. Kotimainen luotettava ammattilaisten kehittämä kirjanpito-ohjelma onnisttu jos hiukankin tiedät jotain kirjanpidosta. Kannattaa testata!

 "Asunto taivaasta

Asuntoja löytyy ympäri Suomea. Isompaa ja pienempää. Aloitteleva yritys, joka on jo pitkällä asioissaan. Tässä löytyy osoite, jos kaipaat uutta osoitetta.

"Teräshommaa

Teräksen lämpökäsittelyä jo vuodesta 1986. Ikää on, mutta se ei suinkaan oleva hidastava elementti, vaan päin vastoin. Energiaa ja yrittäjyyttä. Näitä löytyy Hilametilta vaikka muille jakaa. Otetaan opiksi!

"Hei hummani hei

ALLOMEERA OY hoitaa hevoskyydit, ruuat ja karsinat. Tuotteista löytyy huippuhevoskuljettaja Umesläp, laadukkaiden hevoskarsinoiden valmistaja Pegasus sekä automaattista ruokintaa, lanausta ja tietenkin verkkokauppa.

"Kurikkalaista osaamista

Rakentamisen palvelua lattiasta kattoon. Uusi aktiivinen rakennusalan yritys toimii Kurikasta käsin ja kattaa läpi Suomen. Lakeuden Talorakennus Oy rakentaa uutta, remontoi nykyistä, aliurakoi suurille rakennusyhtiöille ja vaikka mitä.

Pinoon ja pakettiin

Korkean teknologian koneet puun käsittelyyn. Kaksi kovaa koneiden tekijää Euroopassa - Hundegger ja Ledinek - pitävät Marioconin vauhdissa.  Ja vauhtia on ollutkin. Mittatarkkaa puuliitostekniikkaa vaativiin puurakenteisiin.

Peräseinäjoki on terästä

Koiviston Veikko häärää Vemitekillä ja kaikkihan Veikon tuntevat. Teräsmies koko mies. Teräs taipuu ja Eurosteelin kauhat kaivavat. Jos tarvitset jotain, soita Veikolle.  Järjestyy! Tee visiitti myös Rautakauppaan.

Pysytään Peräseinäjoella

Rautakauppa, missä myydään myös rautaa! Harvinaista, mutta totta. Valikoimaa riittää niin kuin Rautakaupassa pitääkin. Ja mikä huippua, hyllyissä on myös autoosi tarvikkeet!

Turun seudulla kesä jatkuu

Kesäfiilis jatkuu terassilla. Ja miksi ei jatkuisi, jos terassi on lasitettu. Taatekki tuon homman taitaa. Satoi tai paistoi - suosittelemme Liedon ammattilaisia apuun ja kesä jatkuu.

Hirttä sen olla pitää

Menkijärveltä löytyvät hirsimiehet. Taipaleen Tapani tietää, miten hirret jatkojalostetaan monenlaiseen rakentamiseen. Huvilat, mökit, asuintalot ja vaikka mitä muuta ja kaikki tietenkin männystä.

"Meidän korjaamo

CarSpark on meidän korjaamo, kun sellaista tarvitaan. Ei tarvitse enempää miettiä, kun vaan pitää ja päästää. Jos vähänkin tulee mieleen hankkia menopeli Saksasta, niin tuossa on valmis osoite. Luotettavuutta nimittäin piisaa!

"FINNPiPE linjalattiakaivo Pohjanmaalta

LVI-alan FinnPipe Systems Seinäjoelta kehitti ja suunnitteli linjalattiakaivon kylppäriin ja pesutiloihin. Italialaiset kilpasiskot vaviskoot. Täältä tullaan. Yksi kova artikkeli lisää yrityksen muiden tuotteiden seuraan. Valintaa riittää!

"ELEGIESSÄ sormet löytävät kohteensa

Pelimanni on aina juhlien keskipiste. Minkä joskus oppii sen aina taitaa. Piano on soittimista jaloin ja soittamisen riemun oppii, kunhan opetus on ammattilaisen käsissä. Aloita sinäkin ja nauti huomiosta!

© Mainostoimisto Zoomi