Tässä on joitakin eri aloille  tekemiämme nettisivustoja. Suunnittelujen yhteyteen  kuuluu myös sivuston optimointi, usein myös  logot, esitteet ym. mainosmateriaalit. Kaikki kerralla kuntoon.
Edullisesti, näyttävästi ja nopeasti sivustot kuntoon!
SUOMILOGO.jpg
Maailman paras seulakauha

Niin se vain on. VIBROJA tehdään Seinäjoen Isokoskella ja toimitaan erittäin kansainvälisesti. VIBRAAN voit törmätö niin Etelä-Koreassa kuin Amerikassa ja Euroopasta puhumattakaan. Hienoa!

AdobeStock_292158245.jpg
"Metallin alihankintaa Pirkanmaalla

Konepaja Tamsub toimii Pirkanmaalla Lempäälässä. Kovan luokan metallialan yritys. Sorvaus, kokoonpano sekä hitsaus - työsarka, joka Tamsubilla hoituu.

facekuva.jpg
"Energiaa urakoihin

Koneurakointi MOISION työnkuvaan kuuluu kaivinkonetyöt, maansiirtotyöt ja maanrakennusurakat sekä kuljetukset. Eli jos vähänkin kaivatuttaa, niin tässä on osoite. Suosittelemme!

AdobeStock_233286278.jpg
"Puhdasta kotimaista ruokaa

Seinäjoen Puutarhalla on sirkkalehtimerkki ja puutarha on auditoitu IP kasvikset perussertifioinnin mukaan.  Puutarhassa on käytössä biologinen torjunta. Lisää salaattia safkaan. Se tekee hyvää!

r1.jpg
"Pakettiauto ingroituna

Eurobox pakettiauton ainutlaatuisia etuja ovat iso hyötykuorma, massiivinen kuljetuskapasiteetti, matala lastauskorkeus ja AB-ajokortti. Tämä Euroopan valloittanut malli on nyt myynnissä myös Suomessa.

240_F_85195674_FuOqT3eQIpAop5ZVx0OpXOnRw
"Kaupunkilaisten rautakaupat

ALPPI-RAUTA OY:n kaksi myymälää keskellä Helsinkiä palvelevat kiireistä kaupunkilaisväestöä vuosikymmenten kokemuksella. Ratikalla paikalle, pensselit ja ruuvarit mukaan ja asiat hoituvat. Tutut myymälät Matti Meikäläiselle sekä asiantunteville ammattilaisille.

AdobeStock_276663861.jpg
"i-tilivelho - Tee se itse kirjanpito

Tästä on helppoa tulla oman firman kirjanpitäjäksi ja säästää samalla pitkän centin vuodessa. Kotimainen luotettava ammattilaisten kehittämä kirjanpito-ohjelma onnistuu jos hiukankin tiedät jotain kirjanpidosta. Kannattaa testata!

Mainostoimisto Zoomi Asuntotaivas.fi
 "Asunto taivaasta

Asuntoja löytyy ympäri Suomea. Isompaa ja pienempää. Aloitteleva yritys, joka on jo pitkällä asioissaan. Tässä löytyy osoite, jos kaipaat uutta osoitetta.

Mainostoimisto Zoomi Hilamet.fi
"Teräshommaa

Teräksen lämpökäsittelyä jo vuodesta 1986. Ikää on, mutta se ei suinkaan oleva hidastava elementti, vaan päin vastoin. Energiaa ja yrittäjyyttä. Näitä löytyy Hilametilta vaikka muille jakaa. Otetaan opiksi!

IMG_20190508_084139.jpg
"Kurikkalaista osaamista

Rakentamisen palvelua lattiasta kattoon. Uusi aktiivinen rakennusalan yritys toimii Kurikasta käsin ja kattaa läpi Suomen. Lakeuden Talorakennus Oy rakentaa uutta, remontoi nykyistä, aliurakoi suurille rakennusyhtiöille ja vaikka mitä.

01-hyperpress.jpg
Pinoon ja pakettiin

Korkean teknologian koneet puun käsittelyyn. Kaksi kovaa koneiden tekijää Euroopassa - Hundegger ja Ledinek - pitävät Marioconin vauhdissa.  Ja vauhtia on ollutkin. Mittatarkkaa puuliitostekniikkaa vaativiin puurakenteisiin.

AdobeStock_167936687.jpeg
Peräseinäjoki on terästä

Koiviston Veikko häärää Vemitekillä ja kaikkihan Veikon tuntevat. Teräsmies koko mies. Teräs taipuu ja Eurosteelin kauhat kaivavat. Jos tarvitset jotain, soita Veikolle.  Järjestyy! Tee visiitti myös Rautakauppaan.

KILIT.jpg
Pysytään Peräseinäjoella

Rautakauppa, missä myydään myös rautaa! Harvinaista, mutta totta. Valikoimaa riittää niin kuin Rautakaupassa pitääkin. Ja mikä huippua, hyllyissä on myös autoosi tarvikkeet!

AdobeStock_145516226.jpeg
Turun seudulla kesä jatkuu

Kesäfiilis jatkuu terassilla. Ja miksi ei jatkuisi, jos terassi on lasitettu. Taatekki tuon homman taitaa. Satoi tai paistoi - suosittelemme Liedon ammattilaisia apuun ja kesä jatkuu.

kuva 1.jpg
Hirttä sen olla pitää

Menkijärveltä löytyvät hirsimiehet. Taipaleen Tapani tietää, miten hirret jatkojalostetaan monenlaiseen rakentamiseen. Huvilat, mökit, asuintalot ja vaikka mitä muuta ja kaikki tietenkin männystä.

Mainostoimisto Zoomi CarSpark.fi
"Meidän korjaamo

CarSpark on meidän korjaamo, kun sellaista tarvitaan. Ei tarvitse enempää miettiä, kun vaan pitää ja päästää. Jos vähänkin tulee mieleen hankkia menopeli Saksasta, niin tuossa on valmis osoite. Luotettavuutta nimittäin piisaa!

untitled-1.jpg
"FINNPiPE linjalattiakaivo Pohjanmaalta

LVI-alan FinnPipe Systems Seinäjoelta kehitti ja suunnitteli linjalattiakaivon kylppäriin ja pesutiloihin. Italialaiset kilpasiskot vaviskoot. Täältä tullaan. Yksi kova artikkeli lisää yrityksen muiden tuotteiden seuraan. Valintaa riittää!

AdobeStock_58960831.jpg
"ELEGIESSÄ sormet löytävät kohteensa

Pelimanni on aina juhlien keskipiste. Minkä joskus oppii sen aina taitaa. Piano on soittimista jaloin ja soittamisen riemun oppii, kunhan opetus on ammattilaisen käsissä. Aloita sinäkin ja nauti huomiosta!

6M1A2302.JPG
Tomaatit ja salaatit

Kaikki on tuoretta ja puhdasta. Niin kuin olla pitääkin. Kauhajoella panostetaan erkoistomaatteihin ja jääsalaattiin. Erittäin hyviä vaihtoehtoja kinkkujen ja hampurilaisten joukkoon. Ja kun näitä nauttii, huomaa sen pian puntarikin.

AJO.jpg
Hommat hoituvat ja palvelu pelaa

Kun on kysymys suurten alojen tasauksista tai kiinteistön monenlaisista hoito- ja kunnostustöistä, niin Koivuluoma kyllä tietää.  Konekanta on hyvä ja riittävä monenlaiseen hommaa. Niin se menee ja kaikki pelaa.

untitled-1-2.jpg
Usko tai älä

Tilaa juhlia, tavata ja rauhoittua. Tunnelmaa sisällä ja leppoisaa ulkona. Arvokasta historiaa ja tavoitteellista tulevaisuutta. Punainen tupa ja sininen ovi. Olemme Kuortaneella järven ja onnellisuuden äärellä. Tule käymään.