Etsi
  • Marika Niemi

Erinomaisuudesta

Okei elokuu, taas mennään.


Bloggaaja palaa asiaan kuuman, suorastaan hiostavan kesän jälkeen. Täällä ollaan taas. Lasit nenällä ja näyttö edessä. Ja erittäin onnellisena siitä, että kesä on vain kerran vuodessa ja näin helteinen ainakin toistaiseksi kerran sadassa. Tämä kesäheinä heitti vapaalle, varasi ajan osteopaatille ja suoristi selkänsä, pelasi tennistä ja kuvitteli olevansa Wimbledonissa, katsoi liian monta jalkapallo-ottelua ja hyppäsi uimaan mattolaiturilta.Aristoteleen mukaan olemme sitä mitä toistuvasti teemme. Kesän perusteella bloggaaja luulee voivansa haastaa jokaisen Nadalin tenniskentällä ja on varma, että näiden MM-kisojen jälkeen jalkapallotietämys riittää seuraavaan Ylen kisastudioon. Aristoteles puhui kuitenkin erinomaisuudesta. Siitä, että erinomaisuus on tapa, ei teko.


Kesän hulinat jääköön teoiksi. Kesä oli pitkä ja jatkuu edelleen, mutta tapaa tästäkään kesästä ei tule. Minä odotan syksyä, sen jokaista sadetta ja puusta tippuvaa lehteä. Ja pimeneviä iltoja, jotka antavat lupauksen tulevista tavoista.


Vielä Aristoteleen erinomaisuudesta. Kesämme pyrki siihen ja ainakin osa meistä valitti. Erinomainen kesä olikin liian lämmin. Joten arvoisat arkeen astuvat, pyrkikää erinomaisuuteen, mutta älkää jatkuvasti onnistuko. Erinomaisuuden kesä on kuuma ja erinomaisuuden arki liian raskas.Edelleen aurinkoista elokuuta!


Marika

0 kommenttia