top of page
Saxophone
Search
  • Marika Koivu

Avaruudessa ollaan

Meille ei vähempi riitä. Helsingin herrat, stadin gimmat ja herra Jan Vapaavuori, Helsinki on teidän ja Helsinki on Suomen. Ja, koska Pohjanmaalla on ennenkin ollut kaikki aika leviää, pramiaa ja komiaa, niin eihän meille lakeuksien sankareille riitä se, mikä riittää teille. Mainostoimisto TBWA\Helsinki on asian ytimessä, kun markkinoi meidän Seinäjokea Avaruuden pääkaupunkina.


Tässä sitä nyt ollaan Avaruuden pääkaupunkilaisena. Kyllä meidän egomme taas kasvaa. Ja antaa kasvaa! Nimittäin meillä on sille tilaa rautatieaseman jokaisella puolella, Urheilutalon takana, Jerikon Grillin edessä ja koko kuusvitosen verran.


Avaruudella tarkoitetaan kaikkea avaruutta, koko sanaa ja sen jokaista merkitystä. Meillä on fyysistä tilaa uusille yrityksille, vanhojen laajentamiselle ja ihan vain tilaa hengittää, oli navetan ovet sitten auki tai kiinni. Meillä on tilaa ajatuksille ja uusille ideoille. Meillä on tilaa toteuttaa, kasvaa aikuisiksi ja kehittyä oman elämän avaruuden sankareiksi.


Kiitos TBWA\Helsinki. Kyllä päästiin positiivisen kauas Komiasta. Google Maps ei osannut arvioida Avaruuden ja Komian välistä matkaa, mutta bloggaaja Avaruuden pääkaupungista lupaa, että kauas tultiin ja takaisin ei mennä. Täällä on hyvä, missä on tilaa ja mahdollisuuksia. Onhan täällä edelleen komiaakin, mutta ei sitä tarvitse kaikille kuuluttaa.


Tietäjät tietävät.





bottom of page